top of page

Japansk Lifting

Japansk lifting er en behandlingsmetode, hvor man ved hjælp af blid massage, lymfedrænage og næringsgivende masker, kan give et naturligt ansigtsløft.

Det kan forebygge rynker, mindske ødemer, væskeophobninger, i ansigtet og give huden en frisk og naturlig glød.

Ved Japansk lifting påvirkes ansigtets akupunkturpunkter uden nåle, så udover at få en behagelig og forskønnende behandling, bliver resten af kroppen også påvirket positivt via den akupressur, som punkterne påvirkes med.

Hele nervesystemet påvirkes, så derfor er Japansk lifting også fantastisk, hvis man har symptomer på stress og har behov for at sætte tempoet ned og give sig selv en pause.

Behandlingen foregår i rolige omgivelser, dæmpet belysning og blid musik. Der er ingen tale eller kommunikation undervejs; du ligger bare og slapper fuldstændig af, mens du får den blide massage i ansigtet.

Inden massagen skal du fjerne evt. make-up, mascara kan godt bibeholdes.

 

Fremgangsmåde:

Spirulina – maske (algemaske) påføres, og mens den virker, får du en blid hovedbundsmassage.

Ansigtet renses for masken, og du påføres en lækker hybenkerne olie.

Ansigtet masseres blidt; akupressur og lymfedrænage udføres, mens du slapper fuldstændig af.

Når massagen er fuldført, fjernes olien og ansigtshuden køles af og renses med Himalaya saltkugler, der blid føres rundt i ansigtet.

Ansigtet tilføres en fugtmaske, og mens den trænger ind, får dine fødder en blød massage, for at få hele kroppen og nervesystemet groundet igen.

Til slut tilføres en øjencreme.

 

For at kunne se et resultat af japansk lifting, skal man som udgangspunkt have behandling en gang om ugen i 3 uger, derefter hver anden uge i to uger.

Japansk lifting mod stress

Man kan også benytte sig af Japansk lifting som af-stressning, hvor man samtidig får effekten med en sundere og mere velplejet hud.

( For øvrigt, Japansk Lifting er også for mænd...)

bottom of page